0

Vi tilbyder et stort sortiment af professionelle byggematerialer"

Fri fragt ved køb over 2500,- DKK

e-maerke

banner-faldsikring

Horisontal wiresystem

Overhead

Overhead

Er en tag- eller vægforankring ikke muligt, så er det en ideel løsning at etablere et wiresystem kaldt "Overhead". Med et faldsikringsystem over hovedet kan brugerne sikkert gå på en afsats, en smal overflade eller på et højt objekt. Denne løsning kan benyttes af 1 til 4 brugere ad gangen.

 

XSP110323-553 bewerkt

 

 

P3010005

 
Faldsikringssystemer 

Der findes to modeller af faldsikring til flade tage fra XSPlatforms. XSLinked er et vandret wiresystem, som benyttes med én wire. Brugere skal afkoble sig wiren for at kunne passere hinanden.  LinkedPro systemet er et wiresystem bestående af op til 2 wirer. Med denne løsning er det muligt for 2 til 4 personer at benytte wiren.

Hent vejledning

Hent nedenstående brochure for at at få en vejledning.

Tryk for at hente LinkedPro brochuren

Enestående faldsikringsprodukter

Mijama A/S tilbyder enestående faldsikringsprodukter, hvor kendetegnet for alle produkter er – attraktivt, flot arkitektonisk design, høj kvalitet - hvor brugervenligheden er i særklasse. 

Mijama A/S tilbyder faldsikringsløsninger til enhver opgave, hvor der er behov for sikkerhed, hvad enten det er et fastmonteret eller midlertidigt system, platforme eller personlig sikkerhedsudstyr. 

I er altid velkomne til at kontakte os.

 

logoXS