0

Vi tilbyder et stort sortiment af professionelle byggematerialer"

Fri fragt ved køb over 2500,- DKK

e-maerke

banner-faldsikring

Horisontal wiresystem

til tag

Fleksibilitet

Vi tilbyder et komplet udvalg af faldsikringssystemer, der kan monteres på tage med en hældningsgrad på op til 15%. Med en vandret løsning er brugeren af sikkerhedslinen forbundet til en stålwire, der løber gennem et fastmonteret ankerpunkt på taget. Denne sikkerhedsforanstaltning kan også etableres langs kanterne af taget eller i midten af taget i kombination med singleposter fastsat i hjørnerne.

 

26 1 bewerkt wolken

 

 

VCM 9489

 
Faldsikringssystemer

Der findes to modeller af faldsikring til flade tage fra XSPlatforms. XSLinked er et vandret wire-system, som benyttes med én wire, som kan anvendes af 1, 2 eller 3 brugere. Med dette system skal man afkoble sig wiren for at kunne passere hinanden.  XSLinked faldsikring kan nemt monteres på stort set alle typer af tagflader, og kan kombineres med et hvilket som helst ankerpunkt inden for rækkevidde.

 

 

LinkedPro - faldsikring for flere brugere

LinkedPro systemet er det første og eneste faldsikringssystem i verden, hvor flere wirer kan tilkobles et enkelt ankerpunkt. LinkedPro er et vandret multiwire faldsikringssystem, der er velegnet til flere brugere. Brugerne skal ikke afkoble sig systemet for at kunne passere hinanden.  Ved hjælp af dette system er du hele tiden sikret en optimal bevægelsesfrihed. LinkedPro faldsikringssystem kan monteres på tage, vægge og på lofter.

 

2012-03-15-12-25-19

 

 

Hent vejledning

Hent nedenstående brochure for at at få en vejledning.

Tryk for at hente Fall Arrest brochuren

Tryk for at hente LinkedPro brochuren

Enestående faldsikringsprodukter

Mijama A/S tilbyder enestående faldsikringsprodukter, hvor kendetegnet for alle produkter er – attraktivt, flot arkitektonisk design, høj kvalitet - hvor brugervenligheden er i særklasse. 

Mijama A/S tilbyder faldsikringsløsninger til enhver opgave, hvor der er behov for sikkerhed, hvad enten det er et fastmonteret eller midlertidigt system, platforme eller personlig sikkerhedsudstyr. 

I er altid velkomne til at kontakte os.

 

logoXS