0

Vi tilbyder et stort sortiment af professionelle byggematerialer"

Fri fragt ved køb over 2500,- DKK

e-maerke

banner-faldsikring

Horisontal wiresystem

Til vægge

En tilpasset løsning til enhver situation

Faldsikring er ikke kun vigtigt at benytte ved aktiviteter på tage, men det er også vigtigt at benytte til alle typer af arbejde, der udføres i højden, langs vægge og facader. Til disse typer af arbejdssituationer er de vandrette faldsikringssystemer ideelle. Vi tilbyder et komplet udvalg af faldsikringsløsninger.

 

IMG 6853 bewerkt

 

 

DSCN0674

 
faldsikringssystemer

Der findes to typer af faldsikringssystemer: XSLinked og LinkedPro. XSLinked er et vandret wiresystem med én wire. Brugerne skal afkoble sig wiren for at kunne passere hinanden.  LinkedPro systemet er et wiresystem bestående af op til 2 wirer. Med denne løsning er det muligt for 2 til 4 personer at benytte wiren i bare et enkelt vægsystem.

 

 

Maksimal sikkerhed

LinkedPro systemet er det eneste system på markedet, der gør det muligt at sikre 2 brugere på det samme system. LinkedPro systemet omfatter flere wirer, så flere personer kan arbejde på samme tid, det er defor vigtigt, at sikre arbejdet med en ""Slider"", der gør det muligt at arbejde i særlige vinkler. XSSlider Pro er løsningen i dette tilfælde.

 

image5

Hent vejledning

Hent nedenstående brochure for at at få en vejledning.

Tryk for at hente LinkedPro brochuren

Enestående faldsikringsprodukter

Mijama A/S tilbyder enestående faldsikringsprodukter, hvor kendetegnet for alle produkter er – attraktivt, flot arkitektonisk design, høj kvalitet - hvor brugervenligheden er i særklasse. 

Mijama A/S tilbyder faldsikringsløsninger til enhver opgave, hvor der er behov for sikkerhed, hvad enten det er et fastmonteret eller midlertidigt system, platforme eller personlig sikkerhedsudstyr. 

I er altid velkomne til at kontakte os.

 

logoXS