0

Vi tilbyder et stort sortiment af professionelle byggematerialer"

Fri fragt ved køb over 2500,- DKK

e-maerke

banner-faldsikring

Personlig sikkehedsværn

Mobile sikkerhedsliner

Midlertidig sikkerhedsline

I nogle tilfælde er det ikke muligt eller nødvendigt at montere en permanent sikkerhedsline. I sådanne situationer kan man bruge en midlertidig sikkerhedsline. Anvendelsen af en midlertidig sikkerhedsline er begrænset, men det kan være brugbart som midlertidig løsning, fordi det er let at montere og kan hurtigt tages ned, når arbejdet er udført. Længden på en midlertidig sikkerhedsline kan indstilles fra 5 til 20 meter.

 

2012-02-22-12-36-10 bewerkt

 

 

2012-02-22-12-47-54 bewerkt

 
Personlig beskyttelsesværn

Den mobile sikkerhedsline er kun én type af flere produkter i vores sortiment af personlige værnemidler. Vi tilbyder også seletøj, liner, sikkerhedskroge, mobile ankerpunkter, faldsikringsenheder m.m. For mere information omkring vores sortiment hent vores brochure her.

 

 

Lodrette sikkerhedslinesystemer

Lodrette sikkerhedslinesystemer er velegnede til mange forskellige anvendelsesformer såsom gittermaster i teleindustrien, lystårne, antenner og vindmøller. En lodret sikkerhedsline består af 8mm stålkabel og er en permanent løsning til sikkert arbejde i højden.

 

2012-02-22-12-36-10 bewerkt

 

 

Hent vejledning

Hent nedenstående brochure for at at få en vejledning.

Tryk for at hente Fall Protection brochuren

Enestående faldsikringsprodukter

Mijama A/S tilbyder enestående faldsikringsprodukter, hvor kendetegnet for alle produkter er – attraktivt, flot arkitektonisk design, høj kvalitet - hvor brugervenligheden er i særklasse. 

Mijama A/S tilbyder faldsikringsløsninger til enhver opgave, hvor der er behov for sikkerhed, hvad enten det er et fastmonteret eller midlertidigt system, platforme eller personlig sikkerhedsudstyr. 

I er altid velkomne til at kontakte os.

 

logoXS