0

Vi tilbyder et stort sortiment af professionelle byggematerialer"

Fri fragt ved køb over 2500,- DKK

e-maerke

banner-faldsikring

Sikkerhedsrækværk

Samlet beskyttelse

XSGuardrail systemet eller tagets sikkerhedsrækværk med valgfri fodliste gør taget til et 100% sikkert område uden særlige forholdsregler eller personlige værnemidler. Fordelen ved denne type løsning er, at det ikke stiller krav til brugeren omkring særlig viden om beskyttelsesværn. XSGuardrail er designet til at garantere maksimal sikkerhed og effektivitet på alle typer af tagflader, platforme og terrasser.

 

Header beeld guardrails

 

 

Guardrail XSFixed

 
sikkerhedsrækværk

XSGuardrails står frit og skal derfor ikke fastgøres til tagkonstruktionen. De lange barrer og betonmodvægte holder systemet sikkert på plads. Der er tre typer af sikkerhedsrækværk at vælge imellem. XSFIxed, XSCurved og XSFlex. XSFixed har en fast bund og er opretstående uden yderligere design. Det opretstående værn på XSCurved er buet, så det skaber et pænere udtryk. XSFlex er fleksibelt og foldbart, hvilket gør det muligt at fjerne sikkerhedsrækværket, når det ikke er i brug.

 

 

Sikkerhedsrækværk til murkroner

På flade tage med murkrone kan vores særlige murkrone sikkerhedsrækværk monteres. Monteringen af sikkehredsrækværket vil sikre at tagkonstruktionen forbliver intakt og samtidig sikre mere plads til arbejderestagere, da de kan bevæge sig frit omkring på hele tagets overflade.

 

dkrail 4 zwmass

Hent vejledning

Hent nedenstående brochure for at at få en vejledning.

Tryk for at hente Sikkerhedsrækværk brochuren

Enestående faldsikringsprodukter

Mijama A/S tilbyder enestående faldsikringsprodukter, hvor kendetegnet for alle produkter er – attraktivt, flot arkitektonisk design, høj kvalitet - hvor brugervenligheden er i særklasse. 

Mijama A/S tilbyder faldsikringsløsninger til enhver opgave, hvor der er behov for sikkerhed, hvad enten det er et fastmonteret eller midlertidigt system, platforme eller personlig sikkerhedsudstyr. 

I er altid velkomne til at kontakte os.

 

logoXS