0

Vi tilbyder et stort sortiment af professionelle byggematerialer"

Fri fragt ved køb over 2500,- DKK

e-maerke

banner-faldsikring

Single ankerpunkt

Innovative ankerpunkter

Et ankerpunkt er et permanent anker, der er monteret i overfladen af taget, væggen loftet m.m. Denne type af faldsikring kan anvendes alene eller i kombination med en midlertidig sikkerhedsline, der monteres mellem de to ankre. Hvis et ankerpunkt anvendes alene, så vil brugeren være sikret direkte til ankeret. Kombinationen med en midlertidig sikkerhedsine vil tilbyde mere bevægelsesfrihed. Et ankerpunkt kan også benyttes til en horisontal sikkerhedsline (XSLinked og LinkedPro)

 

 BBO2015-11 ArmadaC2-022

 

 

 BBO2015-11 Hypsos-108

 
Vores single ankerpunkter

Et ankerpunkt består altid af et anker, en bundplade og et fastgørelsespunkt. Med kun tre baser XSBase pladen, XSMD og Xtrusion, er det muligt at skabe en løsning til næsten alle typer af overflader. Skal der kun anvendes et ankerpunkt så kan vi tilbyde to typer af fastfgørelsespunkter, et sikkerhedsøje, som kan rotere 360 grader eller et sikkerhedsøje, der kan benyttes til arbejde på skrå tage eller til arbejde udført fra reb/rapelling med en max. hældning på 15 grader. Dette fastgørelsespunkt kan også benyttes som et supplement til et ankerpunkt til en horisontal sikkerhedsline.

 

 

Modulopbygget metode

Vi tilbyder modulære ankerpunkter, hvilket betyder, at det er muligt at udstyre ankerpunktet med forskellige funktionaliteter eller med ekstra ydeevne. For at du får det bedste valg af udstyr til dit projekt, så skal du forholde dig til en række faktorer, herunder længden og antallet af hjørner, antallet af brugere og behovet for udvidelser. Kontakt os så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dit projekt.

 

9239452774 6f31dac1b0 o

 

 

Hent vejledning

Hent nedenstående brochure for at at få en vejledning.

Tryk for at hente Fall Arrest brochuren

Enestående faldsikringsprodukter

Mijama A/S tilbyder enestående faldsikringsprodukter, hvor kendetegnet for alle produkter er – attraktivt, flot arkitektonisk design, høj kvalitet - hvor brugervenligheden er i særklasse. 

Mijama A/S tilbyder faldsikringsløsninger til enhver opgave, hvor der er behov for sikkerhed, hvad enten det er et fastmonteret eller midlertidigt system, platforme eller personlig sikkerhedsudstyr. 

I er altid velkomne til at kontakte os.

 

logoXS